Produsenter

Straen vin leverer kvalitetsvin fra noen av verdens fremste produsenter og vinmakere. Sortimentet består av vin fra Europa (Frankrike, Italia, Spania, Tyskland, Portugal, Østerrike), Sør-Amerika (Chile, Argentina), USA (California, New York), samt Australia.

Arnaldo Caprai

Arnaldo Caprai

Italia | Umbria

Arnaldo Caprai er ikke bare en toppprodusent i Umbria, men en av Italias aller beste vinprodusenter. De lager fantastiske viner og høster mye ros verden over fra ulike vinjournalister og vinmedier.

Les mer

Bodegas Amaren

Bodegas Amaren

Spania | Rioja Alavesa

I 1995 utviklet Jose Luis Cañas – eieren av det verdenskjente Rioja-huset med samme navn – en ny Tempranillo-vin da moren hans plutselig dør. Deretter bestemmer han seg for å grunnlegge en ny vingård som en hyllest til sin mor, Ángeles, som også hadde viet livet sitt til familiens vingård.

Les mer

Bernard Magrez

Bernard Magrez

Frankrike | Bordeaux

I 1936, like før krigen brøt ut i Frankrike, ble Bernard Magrez født. Allerede som 16åring sluttet han på skolen og gikk inn i vinhandelen. Den gang en fullstendig selvlært ung mann, med en utrolig selvdisiplin, stenghet og kunnskap som han tilegnet seg gjennom bøkene sine. Slik kjenner vi han fortsatt i dag.

Les mer

Buglioni

Buglioni

Italia | Veneto

Buglioni ligger sentralt i Valpolicella i Veneto-regionen. Grunnlagt i 1993 av Alfredo Buglioni, og i dag drevet av sønnen Mariano.

Les mer

Cantina Zeni

Cantina Zeni

Italia | Veneto

I de høye åsene over Bardolino ligger Cantina Zeni med den mest vidunderlige, og pittoreske utsikten over Gardasjøen. Familieeid i generasjoner siden grunnleggelsen av Bartalomeo Zeni i 1870.

Les mer

Casa Marin

Casa Marin

Chile | San Antonio Valley

Med beliggenhet kun 4 km fra Stillehavet lever produsenten Casa Marin fullt ut opp til navnet sitt, «huset ved havet».

Les mer

Domaine Anita

Domaine Anita

Frankrike | Beaujolais

Domaine Anitas åkrer er velsignet med buskranker som er fra 40 til godt over 100 år gamle. Buskrankenes dype røtter og høye plantetetthet produserer få og små druer med enormt kvalitetspotensial, som fremmes ytterligere av grønn høsting.

Les mer

Henri de Villamont

Henri de Villamont

Frankrike | Bourgogne

Henri de Villamont er i dag blant de aller beste produsentene i landsbyen Savigny-les-Beaune, og vingården vekker også oppmerksomhet på avstand med sitt historiske tårn, «Guettes». Den 2400 kvadratmeter store og spektakulære vinkjelleren ble bygget i 1880 av den tidligere Clos de Vougoet-eieren, Léonce Bocquet.

Les mer

Lopez Cristobal

Lopez Cristobal

Spania | Ribera del Duero

Bodegas Lopez Cristobal har røtter tilbake til 1930-tallet, da Lopez-familien begynte å dyrke druer fra sine egne åkrer.

Les mer

Ravines

Ravines

USA | Finger Lakes

Ravines Wine Cellars lager klassiske og tørre terroirviner fra 52 hektar med egne vinmarker. Den lille familieeide vingården ble grunnlagt i 2001 av Morten og Lisa Hallgren.

Les mer

Rolland & Galaretta

Rolland & Galaretta

Spania | Rioja

Michel Rolland er verdens mest innflytelsesrike vinmaker og han har gjennom de siste 40 år reist rundt i verden for å hjelpe de beste produsentene med å gjøre deres viner enda bedre. Det var en en sensasjon da han i 2010 slo seg sammen med entreprenøren og terroir-eksperten Javier Galarreta for å stifte R&G- Rolland & Galarreta.

Les mer

Stephane Brocard

Stephane Brocard

Frankrike | Burgund

Stéphane Brocard er en talentfull vinmaker kjent for sitt prosjekt Closerie des Alisiers. Merket tilbyr utmerkede Burgund-viner til svært sympatiske priser, med vurderinger som når så høyt som 96 poeng.

Les mer

Teinute Neirano

Teinute Neirano

Italia | Piemonte

Den lille Piemonte-vingården Tenute Neirano ble grunnlagt i 1982 og drives nå av 4. generasjon av Speroni-familien, som har vært knyttet til Vermouth-produksjon i nesten 150 år.

Les mer

Weingut Tesch

Weingut Tesch

Tyskland | Nahe

Dr. Martin Tesch er blant de mest profilerte og best anmeldte tyske vinprodusentene. Hos den over 300 år gamle familieprodusenten i Langenlonsheim ved Naheelva lages først og fremst Riesling.

Les mer

Xavier Vignon

Xavier Vignon

Frankrike | Rohne

Xavier Vignon er kjent som en av stjernevinmakerne i Rhône, men han er like kjent for å gå sine egne veier når det kommer til å lage vin.

Les mer

Nyhetsbrev

Få tips, info om nyheter og invitasjoner til arrangementer rett inn i din mailboks. Meld deg på vårt nyhetsbrev!