Vi måler vår suksess gjennom våre kunders lønnsomhet

Straen Vin er et familiedrevet importselskap, og det er nettopp gjennom familiebåndene at alt formes og kommer til liv.

Fra middagsbordet til vinimport, fra hyttekontoret til markedsføring, fra besøk på vingårdene til oppi glasset. Det er i familien alt blir gitt videre: hjelpsomhet, respekt, fornuft, kultur, åpenhet og lidenskap. Velkommen til vår verden av vin, og til vår reise i dette altoppslukende universet. Et univers med historier om familier, oppdagelser, drømmer, mot og utvikling.

Vi håper det vil vekke din nysgjerrighet- ditt ønske om å forstå, smake og oppdage- og at det vil pirre deg til å dele den samme lidenskapen for vin som oss, på jakt etter kvalitet og nytelse i alle de ulike druesorter og terroirer som vinverden har å by på.
En god vin er som en familie- satt sammen av mange komplekse, ulike, men gode lag.

Straen vin leverer kvalitetsvin fra alle verdens hjørner og fra noen av verdens fremste produsenter og vinmakere. Fra den gamle til den nye vinverden. Med både etablerte familievinhus hvor vinproduksjon har gått i arv fra generasjon til generasjon, til innovative og nyetablerte vinmakere som våger å satse på nye veier og metoder med stor suksess.

En av våre hovedoppgaver er å kunne tilby nettopp denne spennet av vin og kvalitet til våre kunder. Dette, sammen med vin av beste kvalitet til den beste pris, oppnår vi bare gjennom tett samarbeid og vennskap med våre produsenter og samarbeidspartnere.

Arnaldo Caprai

Straen Vin sin visjon

Vår kunnskap & erfaring skal være våre kunders konkurransefortrinn og bidra til lønnsom drift – vi måler vår suksess gjennom våre kunders lønnsomhet.

Nyhetsbrev

Få tips, info om nyheter og invitasjoner til arrangementer rett inn i din mailboks. Meld deg på vårt nyhetsbrev!