Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Takeover event med Sabi Omakase/Enso

februar 3 @ 18:00 - 23:00

kr1995

Michelin-restauranten Sabi Omakase/Enso overtar kjøkkenet på Eigra denne kvelden. Vi får besøk av kjøkkensjef, Chef Ideree og restaurantsjef, Operations & Beverage Manager Mario Nelson. Sammen med kokkene på Eigra serverer de en eksklusiv 7-retters sushi- og sjømatmeny inklusiv vinpakke.

Vi garanterer en minnerik helaften.

For mer informasjon om Sabi Omakase/Enso se:
omakase.no og ensosushi.no

Tid og sted:
Lørdag 3. februar kl. 18.00
Sted: Eigra kjøkken & Bar, Grand Hotell Egersund

Billetter:
Pris: kr 1995,- per person
Inkludert 7-retters meny med vinpakke
Kun 50 plasser.

Kjøp billetter her

Detaljer

Dato:
februar 3
Tid
18:00 - 23:00
Kostnad:
kr1995
Hjemmeside:
https://grand-egersund.no/egersund-sjomatfestival/

Arrangører

Grand Hotell Egersund
Egersund Sjømatfestival
Sabi Omakase/Enso

Sted

Grand Hotell Egersund
Johan Feyers gate 3
Egersund, Rogaland 4370 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside