Frankrike

Bernard Magrez

Bernard Magrez

Frankrike | Bordeaux

I 1936, like før krigen brøt ut i Frankrike, ble Bernard Magrez født. Allerede som 16åring sluttet han på skolen og gikk inn i vinhandelen. Den gang en fullstendig selvlært ung mann, med en utrolig selvdisiplin, stenghet og kunnskap som han tilegnet seg gjennom bøkene sine. Slik kjenner vi han fortsatt i dag.

Les mer

Stephane Brocard

Stephane Brocard

Frankrike | Burgund

Stéphane Brocard er en talentfull vinmaker kjent for sitt prosjekt Closerie des Alisiers. Merket tilbyr utmerkede Burgund-viner til svært sympatiske priser, med vurderinger som når så høyt som 96 poeng.

Les mer

Henri de Villamont

Henri de Villamont

Frankrike | Bourgogne

Henri de Villamont er i dag blant de aller beste produsentene i landsbyen Savigny-les-Beaune, og vingården vekker også oppmerksomhet på avstand med sitt historiske tårn, «Guettes». Den 2400 kvadratmeter store og spektakulære vinkjelleren ble bygget i 1880 av den tidligere Clos de Vougoet-eieren, Léonce Bocquet.

Les mer

Domaine Anita

Domaine Anita

Frankrike | Beaujolais

Domaine Anitas åkrer er velsignet med buskranker som er fra 40 til godt over 100 år gamle. Buskrankenes dype røtter og høye plantetetthet produserer få og små druer med enormt kvalitetspotensial, som fremmes ytterligere av grønn høsting.

Les mer

Xavier Vignon

Xavier Vignon

Frankrike | Rohne

Xavier Vignon er kjent som en av stjernevinmakerne i Rhône, men han er like kjent for å gå sine egne veier når det kommer til å lage vin.

Les mer

Nyhetsbrev

Få tips, info om nyheter og invitasjoner til arrangementer rett inn i din mailboks. Meld deg på vårt nyhetsbrev!