I anledning Sjømatfestivalen i Egersund stiller vi sterkt på mat- og vinmessen.
Midtpunktet på vår stand blir Dr. Martin Tesch. Han vil gi en oppvisning i kvaliteten og bredden til Rieslingdruen.
Du vil få oppleve en ren og balanserte Riesling opp mot store enkeltmarksviner med tydelig preg av jordsmonn og årgang. Parker og Suckling drysser 90 poeng alt til de lett tilgjengelige vinene og opptil 95 og 97 poeng til de mer komplekse vinene fra de beste enkeltmarkene, i gode årganger.
Å få hilse på Martin er verdt turen alene!
På flankene vil vi by på informasjon om og smaksprøver fra, andre viner vi lanserer i februar, også et par gamle travere.
Du kan orientere deg i alt fra gode og rimelige viner til kostbare og komplekse viner.
Vi er spente på om du blir like fornøyde som oss med Beyra Reserva Quartz Branco – en forfriskende og balansert hvit Portugisisk cuvée. Smak den opp mot en like klassisk frisk Alvarinho fra Delaforce. Fortell oss hvilken som treffer deg best, hvis du klarer å velge da.
I tillegg vil vi trekke frem Felipe Staiti sin ‘Luz de Noche Malbec’. Vi tenker dette må være den ultimate kjøttvinen fra selveste kjøttlandet Argentina. Vi som spiser litt biff – inn imellom sjømaten, altså – fortjener også det beste følget.
Resten forteller vi om i Egersund.
Du vil møte flere vinimportører og strålende lokale produsenter av mat, øl, sider og brennevin.
Snakkes i Egersund 8. februar.