Eksepsjonelle råvarer i sesong og verdensledende kokker.
Dyktige produsenter av sjømat, vin, øl, cider, brennevin og mineralvann.
Fantastiske smaksopplevelser.
Vår samarbeidspartner Dr. Martin Tesch, vil sette sitt tydelige merke på festivalen. Høydepunktet blir Winmakers Dinner hvor Tesch byr på sine viner tilpasset menyen til Chef Mathew Leong fra 3 stjernes restauranten Re-Naa.
Mathew skal delta på Bocuse d‘Or 26. og 27. januar – kanskje det er en nybakt verdensmester som styrer kjøkkenet denne kvelden….
7 stopp med smak av sjømat og drikke og quiz-konkurranse med ære og gilde premier.
Torsdag 6. februar, kl.18:00 – 22:00
Kjøp billetter her
4 viner presentert sammen med 4 smaker av sjømat.
Vinene til Tesch scorer opptil 97 poeng hos James Suckling og 95 poeng hos Robert Parker
Smaksprøvene er komponert av en av landets fremste kokker, Sindre Hetland
Fredag 7. februar 17:00 – 18:30
Kjøp billetter her
For deg som er interessert i god mat og drikke
Vi gleder oss til å presentere viner som blir tilgjengelige på Vinmonopolet i februar.
Lørdag 8. februar, kl. 12-14
Kjøp billetter her
Ta kontakt med Grand Hotell:
Telefon: +47 51 49 60 60
E-post: booking@grand-egersund.no
Utenfor programmet sikter vi oss inn på en liten «restefest» lørdags kveld – ca.. 22:30 – 24:00. Vi ser for oss koselige møter mellom leg og lærd over ett glass vin. Vi legger ut nærmere informasjon når vi har lokalet klart.
Snakkes i Egersund!