Chef Mathew Leong, kjent fra trestjerners Michelin-restauranten Re-Naa overtar kjøkkenet på Eigra, lørdag 8. februar.
Chef Mathew er også Singapore sin deltaker i verdensmesterskapet i kokkekunst, Bocuse d’Or i Lyon 26.- og 27. januar 2025. Kanskje det blir en nybakt verdensmester som styrer kjøkkenet…
Med seg på teamet til Bocuse d’Or 2025, har han Sindre Hetland som til daglig er kjøkkensjef på Grand Hotell.
Chef Matthew Leong, Sindre og kokkene på Eigra serverer en eksklusiv 8-retters sjømatmeny – med innslag fra menyen i Bocuse d’Or
Vår samarbeidspartner Dr. Martin Tesch vil tilrettelegge og presentere vinpakken.
Med score på opptil 97 poeng fra James Sucling og 95 fraRobert Parker, tør vi påstå at vinprodusenten holder samme klasse som kjøkkensjefene.
Det er kun 50 plasser og blir raskt utsolgt.
Kjøp billetter nå
Tid og sted:
Lørdag 8. februar kl. 18.30
Sted: Eigra kjøkken & Bar, Grand Hotell Egersund
Billetter:
Pris: kr 3995,- per person
Inkludert 8-retters meny med vinpakke
Kjøp billetter her