Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Takeover event med Mathew Leong 3 Michelin-stjerner og Bocuse d’Or deltaker i år

februar 8 @ 18:30 - 22:00

kr3995

Chef Mathew Leong, kjent fra trestjerners Michelin-restauranten Re-Naa overtar kjøkkenet på Eigra, lørdag 8. februar.

Chef Mathew er også Singapore sin deltaker i verdensmesterskapet i kokkekunst, Bocuse d’Or i Lyon 26.- og 27. januar 2025. Kanskje det blir en nybakt verdensmester som styrer kjøkkenet…

Med seg på teamet til Bocuse d’Or 2025, har han Sindre Hetland som til daglig er kjøkkensjef på Grand Hotell.

Chef Matthew Leong, Sindre og kokkene på Eigra serverer en eksklusiv 8-retters sjømatmeny – med innslag fra menyen i Bocuse d’Or

Vår samarbeidspartner Dr. Martin Tesch vil tilrettelegge og presentere vinpakken.

Med score på opptil 97 poeng fra James Sucling og 95 fraRobert Parker, tør vi påstå at vinprodusenten holder samme klasse som kjøkkensjefene.

Det er kun 50 plasser og blir raskt utsolgt.

Kjøp billetter

Tid og sted:
Lørdag 8. februar kl. 18.30
Sted: Eigra kjøkken & Bar, Grand Hotell Egersund

Billetter:
Pris: kr 3995,- per person
Inkludert 8-retters meny med vinpakke

Kjøp billetter her

Detaljer

Dato:
februar 8
Tid
18:30 - 22:00
Kostnad:
kr3995
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://grand-egersund.no/egersund-sjomatfestival/

Arrangør

Egersund Sjømatfestival
Vis Arrangør nettside

Sted

Grand Hotell Egersund
Johan Feyers gate 3
Egersund, Rogaland 4370 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside