Sommer og rosévin

Ingenting smaker så godt som en rosévin om sommeren. En frisk og ungdommelig rosévin er perfekt som hygge på terrassen, i solveggen eller i godt lag med venner.
Sommer og rosévin

Ingenting smaker så godt som en rosévin om sommeren. En frisk og ungdommelig rosévin er perfekt som hygge på terrassen, i solveggen eller i godt lag med venner. En rosévin av god kvalitet er også meget matvennlig til sommerens retter, som salater, reker, laks, spekemat og kylling. Til grillmaten kan den være ypperlig til grillet fisk, kylling eller svin.
Bernard Magrez er en av Frankrikes mest suksessrike vinprodusenter og er en garanti for kvalitet. Han eier flere Cru-Classe slott i Bordeaux, men han lager også roséviner som gir mye vin for pengene.

Bleu de Mer er en meget prisgunstig, klassisk sydfranskrosé. Den kan bestilles som 3 liters bag in box på Vinmonopolet. Bleu de Mer finnes også som flaske, forbeholdt hotell- og restaurantnæringen (HoReCa).

Bernard Magrez Bleu de Mer

Bernard Magrez Bleu de Mer Rosé

Vinmonopolnr: 17221806
Finn på Vinmonopolet

Pris kr. 497,10

91 points (årg. 2020)
“Pale rose-gold color. Aromas of rose petal, red apple, fresh strawberry and stone. It´s medium-bodied with crisp acidity and a subtle, mineral finish.”
– James Suckling

 

Bernard Magrez produserer også kvalitetsroséviner med mye smak, friskhet og kompleksitet fra Provence. Her er to meget gode roséviner som kan bestilles på Vinmonopolet.

Bernard Magrez Douce Vie Tentation

Bernard Magrez Douce Vie Tentation

Vinmonopolnr: 17221301
Finn på Vinmonopolet

Pris kr. 228,80

Bernard Magrez Côtes de Provence L'Excellence des Muraires 2022

Bernard Magrez L’Excellence des Muraires

Vinmonopolnr: 17221601
Finn på Vinmonopolet

Pris kr. 298,80