Takk til alle som deltok på Sjømatfestivalen

Kjære deltakere, alle som bidro til å gjøre Sjømatfestivalen i Egersund til en fantastisk opplevelse, tusen takk for en usedvanlig fin festival!

Takk for at dere bidro med god stemning, nysgjerrighet og tilbakemeldinger. Det er dere som gjør slike arrangementer til noe helt spesielt.

En spesiell takk går til arrangørene av Sjømatfestivalen for deres arbeid og dedikasjon. Uten dem hadde ikke denne fantastiske festivalen vært mulig.

Vi vil særlig hedre kokkens innsats – det var utrolig mye godt å smake. Takeover med Matew Leong , den ferske deltakeren fra Bocuse d’Or, ble det kulinarisk høydepunkt.

Vi merket oss at Sindre Hetland og hans crew på Eigra også leverer kokekunst på ekstremt høyt nivå. Det mer folkelige uttrykket hos Fonn fikk også frem fantastiske råvarer. Vårt inntrykk var at alle de små kjøkkenbidragene også leverte på sitt beste.

Vi i Straen Vin er glade og stolte over å være en del av denne flotte festivalen, hvor sjømat og gode smaker stod i sentrum.

Vi satte særlig pris på muligheten til å få tilbakemeldinger på et utvalg av våre viner. Vi håper dere fikk gode smaksopplevelser og fant nye favoritter. Som en liten huskelapp fra lørdagens smakinger legger vi ved katalogen vår og håper den kan rekke frem gode minner.

Avslutningsvis vil vi får takke DR. Martin Tesch som tok turen fra Tyskland for å presentere sine høyt rangerte Rieslinger til Middager og smakinger. Med sin ekspertise og dedikasjon håper og tror vi at mange fikk ny innsikt i hvordan vin og sjømat kan møtes på en magisk måte.

Vi ser frem til neste år og håper å se dere igjen for nye smaksopplevelser og hyggelige møter.

Med vennlig hilsen,
Straen Vin
Med Dr. Martin Tesch i spissen

Bernard Magrez Bleu de Mer

Last ned messekatalog

Vi har samlet alle vinene vi hadde med på messen i en egen katalog. Finn igjen dine favoritter og se bestillingsinformasjon i lenken under.